Arbeidsmarktcommunicatie

Wil jij de juiste kandidaten aantrekken om jouw organisatiedoelstellingen te behalen? Ik vertel graag wat het mooi (en soms iets minder mooi, maar wel echt) maakt om bij jou te werken. En ik help je graag met teksten voor amc-middelen als werkenbij-websites, vacatureteksten, referral recruitment of inhouse events.

Lees meer

Marketingcommunicatie

Klanten vinden is één. Ze verleiden, boeien en binden is een tweede. Maar laat dat nu net de uitdaging zijn waar ik je graag bij help. Of het nu gaat om het opstellen van een marketingstrategie, praktisch plan van aanpak, of om extra capaciteit bij de uitvoering.

Lees meer

Visuele communicatie

Communicatie wordt steeds visueler. En – niet voor niets een cliché geworden – beeld zegt soms meer dan woorden. Het helpt een boodschap verduidelijken en maakt een heel verhaal soms in één oogopslag helder. En ik ben niet alleen dol op taal, maar ook op tekenen. Dus ik help je graag om de essentie van jouw verhaal in beeld te vatten. Of het nu gaat om illustraties voor presentaties, het visueel maken van een procesflow of het uittekenen van jouw visie.

Lees meer

Copywriting

Teksten schrijven. Voor de één een nachtmerrie, voor mij mijn hobby. Ik hou van taal, sfeer creëren met woorden, een gevoel oproepen bij mijn (of liever gezegd jouw) lezers. En ik schrijf teksten voor het web en voor papier. Van marketingboodschap tot interview, van vacaturetekst tot brochure.

Lees meer