Marketingcommunicatie

Klanten vinden is één. Ze verleiden, boeien en binden is een tweede. Maar laat dat nu net de uitdaging zijn waar ik je graag bij help. Of het nu gaat om het opstellen van een marketingstrategie, praktisch plan van aanpak, of om extra capaciteit bij de uitvoering.

Lees meer

Arbeidsmarktcommunicatie

Wil jij de juiste kandidaten aantrekken om jouw organisatiedoelstellingen te behalen? Ik vertel graag wat het mooi (en soms iets minder mooi, maar wel echt) maakt om bij jou te werken. En ik help je graag met teksten voor amc-middelen als werkenbij-websites, vacatureteksten, referral recruitment of inhouse events.

Lees meer

Copywriting

Teksten schrijven. Voor de één een nachtmerrie, voor mij mijn hobby. Ik hou van taal, sfeer creëren met woorden, een gevoel oproepen bij mijn (of liever gezegd jouw) lezers. En ik schrijf teksten voor het web en voor papier. Van marketingboodschap tot interview, van vacaturetekst tot brochure.

Lees meer

Social media & contentmarketing

Social media. Geen tovermiddel, maar wel een mooie manier om je naamsbekendheid te vergroten, te communiceren met klanten en hen een positieve ervaring met jouw bedrijf mee te geven. Maar hoe zorg je voor de juiste content en een gestructureerde aanpak? Ik help je graag. Met het opstellen van een strategie en contentplanning, of met workshops om de praktijk van alledag onder de knie te krijgen.

Lees meer