Arbeidsmarktcommunicatie

De beste kandidaat heeft niet alleen de juiste kennis en ervaring, maar past ook qua persoon goed bij jouw organisatie. Nu en in de toekomst. Dat betekent dat je als werkgever moet vertellen over wat je wilt bereiken en wat je te bieden hebt.

CLAARTJEVISSER.NL helpt je graag met het vertellen van jouw (eerlijke) verhaal. Op de juiste manier, zodat de juiste kandidaten reageren.

Wat kan ik voor je doen?

Ik zie arbeidsmarktcommunicatie als iets dat verder gaat dan het schrijven van vacatureteksten en het maken van een werkenbij-website. Het is een eerste selectietool die er voor zorgt dat passende kandidaten solliciteren en anderen niet. Waarmee je de juiste kandidaten bereikt om ze voor de lange termijn te kunnen boeien en behouden, omdat hun verwachtingen van jou als werkgever, aansluiten bij de realiteit.

Dat begint met het schetsen van een helder, oprecht beeld van de organisatie, de organisatiedoelstellingen en de organisatiecultuur. Wat heb jij te bieden als werkgever? Wat zijn de gemene delers van jouw medewerkers? Waar wil je naartoe in de toekomst en wat voor mensen heb je daarvoor nodig? Wat gaat iemand echt bij je doen en vooral ook waarom? En wat maakt het bij jou zoveel leuker dan bij de (werkgevers)concurrent?

Een verhaal dat niet alleen verteld wordt vanuit jouw perspectief, maar vooral vanuit het perspectief van jouw grootste ambassadeurs: je medewerkers!

Ik help je graag bij het in kaart brengen van wat jij als werkgever echt te bieden hebt, tot wat kandidaten willen weten voordat ze op de knop ‘solliciteren’ drukken. Van het (her)inrichten van jouw werkenbij-website tot en met sollicitaties van de juiste kandidaten.

Wil je meer weten?

Neem dan even contact op via het contactformulier of bel naar 06 – 14 44 72 69.

CLAARTJEVISSER.NL helpt:

  • helder te krijgen wat jij als werkgever te bieden hebt
  • een consistent werkgeversverhaal te vertellen
  • met het (her)inrichten van werkenbij-websites
  • met het (her)schrijven van vacatureteksten en andere AMC-teksten voor social media, referral recruitment, campus recruitment, testimonials en meer.