Visuele communicatie

Communicatie wordt steeds visueler. En – niet voor niets een cliché geworden – beeld zegt soms meer dan woorden. Het helpt een boodschap verduidelijken en maakt een heel verhaal soms in één oogopslag helder. En ik ben niet alleen dol op taal, maar ook op tekenen. Dus ik help je graag om de essentie van jouw verhaal in beeld te vatten. Of het nu gaat om illustraties voor presentaties, het visueel maken van een procesflow of het uittekenen van jouw visie.

Met visuele communicatie vertaal je complexe informatie naar beeld. Beeld dat – al dan niet samen met korte teksten – in één oogopslag helder maakt wat je bedoelt. En beeld wat beter blijft hangen. Wil jij af van presentaties vol bullets? Geen geschreven processen meer, maar slim geïllustreerde procesflows? Geen visieverhaal, maar een visie-praat-plaat?

Dat kan! CLAARTJEVISSER.NL brengt graag de essentie van jouw verhaal in beeld.

Daarvoor duiken we allereerst in jouw verhaal, om te kijken of het al helemaal compleet is. Zo niet, dan scherpen we het aan, waarna ik het vervolgens omzet in beeld. En dat kan weer op verschillende manieren, in verschillende stijlen. Hieronder en op mijn Instagram-account @tekenenwerkt vind je een selectie van zakelijke visuals die ik gemaakt heb.

Ik help je graag met het visueler maken van:

  • presentaties
  • procesflows
  • visie- en strategiedocumenten
  • marketing- en communicatiematerialen

Meer weten?

Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via 06 – 14 44 72 69.